Leaders in Finance Podcast

#56 - S3E16 - Marguerite Soeteman-Reijnen — Chairman Executive Board Aon Holdings, Global CMO Aon Inpoint, voorzitter van SER Topvrouwen, rol van een positieve grondhouding, leiderschap

March 4, 2021

Marguerite Soeteman-Reijnen is Chairman Executive Board Aon Holdings en Global CMO Aon Inpoint en voorzitter van SER Topvrouwen. 

Aon is een risicoadviseur met een wereldwijde footprint met honderden onderliggende bedrijven, een miljardenomzet en circa 50.000 medewerkers. 

Marguerite heeft een veelheid aan nevenfuncties gehad en is op het moment bestuurslid van de American Chamber of Commerce, zit in de Raad van Toezicht van de Koninklijke Defensie Musea, is ze commissaris bij NautaDutilh, lid van de Harvard Business School Alumni Board en voorzitter van de stichting SER Topvrouwen. 

Marguerite studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit en deed allerlei vervolgopleidingen, o.a. aan Insead en Harvard Business School. 

Marguerite is 54, is getrouwd, woont in Den Haag en heeft twee kinderen.

 

***

Volg Leaders in Finance via de website.

Volg Leaders in Finance via Linkedin.

***

Op de hoogte blijven van Leaders in Finance? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.

***

Zou je graag een bepaalde gast willen zien bij Leaders in Finance of ken je iemand die je wil voordragen? Laat het ons weten via gasten@leadersinfinance.nl 

*** 

Vragen, suggesties of feedback? Graag! Via email: info@leadersinfinance.nl 

*** 

Als je de Leaders in Finance podcast leuk vindt, zou je dan een review willen achterlaten bijvoorbeeld bij Apple Podcasts? Of ons willen volgen bij Spotify. Veel dank, want sommige mensen gaan alleen luisteren naar deze podcast als ze weten dat er genoeg anderen zijn die het leuk vinden! 

*** 

Leaders in Finance wordt mede mogelijk gemaakt door Interim ValleyFG Lawyers, Odgers Berndtson en Roland Berger

Podbean App

Play this podcast on Podbean App